Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Karten en lasergamen

Combineren van activiteiten

Wist je dat je bij de Avontuurfabriek activiteiten met elkaar kunt combineren? Wat dacht je van de combinatie karten en lasergamen. Hoe ziet deze combinatie er dan uit? Aan de hand van beschikbaarheid is de volgorde van het karten en lasergame te bepalen. Natuurlijk kan je ook aangegeven of je één of meerdere heats wilt karten en dit geldt tevens voor het lasergamen.

Karten Avontuurfabriek

De Avontuurfabriek beschikt over een indoor kartbaan. De kartbaan van de Avontuurfabriek is anders dan andere kartbanen. Naast de 50.000 Watt aan LED verlichting boven en langs de kartbaan rijdt je ook met elektrische karts bij ons. Elektrisch karten heeft het imago dat het minder hard gaat dan rijden met benzine karts maar niets is minder waar. Het accelereren van elektrische karts gaat sneller dan benzine karts. Nog een voordeel van elektrisch rijden is dat je niet naar benzine gaat ruiken en dan ook geen overall aan hoeft.

Karten jeugd 

Ben jij 135 cm dan mag je helemaal alleen in de karts bij ons rijden, ben je kleiner geen probleem! We hebben dan ook een DUO kart waar je samen met een volwassene in mag rijden. Als je ergens niet bij kan, en mocht het nodig zijn, dan plaatsen we een foamstoel in de kart en zetten we opzetstukken op de pedalen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden dat kinderen ook kunnen karten bij ons.

Lasergamen Avontuurfabriek

Lasergamen kan je tegenwoordig op veel verschillende plaatsen maar natuurlijk ook bij de Avontuurfabriek. Onze area voor het lasergamen is een gelijkvloerse ruimte waar je je in een doolhof waant. Tijdens het lasergamen strijden jullie in twee teams tegen elkaar. Door zoveel mogelijk je tegenstanders te raken met de laserstralen verdien je punten. Aan het einde van het lasergamen zal je van ons dan ook een uitslag ontvangen met het aantal punten dat je hebt verdient en wie de uiteindelijke winnaar is van het lasergamen.

Kinderfeestje karten en lasergamen

Ben je op zoek naar een kinderfeestje met karten en lasergamen stop dan nu met zoeken! Natuurlijk kan je bij de Avontuurfabriek ook je feestje vieren in combinatie met karten en lasergamen. Tijdens je kinderfeestje rijdt je 8 minuten per heat. Afhankelijk van je budget kan je ervoor kiezen om 1 heat van 8 minuten te rijden of 2 heats van 8 minuten. Naast het karten gaan jullie nog lasergamen. Ook hier kan er gekozen worden om 1 spel te lasergamen of 2 spellen, ook dit is weer afhaneklijk van je budget. Bij elk feestje ontvangt de jarige een cadeautje, hebben jullie onbeperkt ranja en 1 zakje chips per persoon. Kinderfeestje karten en lasergamen is een stoere topper in ons verjaardagsfeestjesarrangement.

Ben je op zoek naar een uitje voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of kinderfeestje stop dan nu met zoeken! De Avontuurfabriek biedt meer dan 50 verschillende activiteiten aan en dat allemaal op één locatie in Loosdrecht.

Karten

Karten

Lasergame

Lasergame

All you can Steengrill

All you can Steengrill

- Frietjes eten

- Frietjes eten

btn-deals