Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Karten Huizen

Wil je karten bij Huizen? Zoek niet verder, want de Avontuurfabriek heeft de leukste indoor kartbaan uit de omgeving. We hebben namelijk 50.000 watt aan LED verlichting, dus met de muziek erbij lijkt het net of je aan het karten bent door een discotheek!

Supersnelle karts

Het voordeel van onze karts is dat ze elektrisch zijn. Dat betekent dat je niet zal gaan stinken zoals bij benzine karts wel het geval is, en je dus ook geen overall aan hoeft. Je denkt vast: gaan ze dan wel net zo snel? Jazeker! Sterker nog, ze hebben een direct vol vermogen en accelereren supersnel.

Karten Huizen: ook voor kinderen

Karten is voor alle leeftijden, dus ook voor kinderen. Die kunnen bij ons al vanaf 1.35 meter in een kart rijden. We plaatsen dan namelijk een foamstoel in de kart, en opzetstukken op de pedalen. Zo kunnen ze overal bij. Ook kun je bij ons een DUO kart reserveren, waarbij je samen in een kart kunt rijden. Hoe leuk is dat?

Klaar voor de start?

Heb je nooit eerder in een kart gereden? Geen zorgen, want van tevoren leggen we jullie alles uit. Vervolgens is het tijd om je helm op te zetten en in de kart te stappen. 3, 2, 1… GO! De eerste twee rondes rijden jullie wat langzamer zodat je goed de baan kunt verkennen. Daarna gaat de snelheidsbeperking eraf en start jullie heat. Dus gas erop om de snelste ronde neer te zetten, want wie weet word jij dan wel de winnaar!

Karten is dus een en al spanning en sensatie. Klinkt goed? Reserveer dan snel of neem bij vragen gerust contact met ons op!

Karten

Karten

btn-deals