Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Karten kinderen

Ga je een kinderfeestje geven en ben je een echte snelheidsduivel? Dan ga je karten voor kinderen helemaal te gek vinden. Duik in je kart, trap op het gaspedaal en haal je vriendjes en vriendinnetjes in! We hebben meer dan 50.000 Watt aan lampen boven de baan hangen, die zorgen voor een kleurrijk parcours in alle tinten van de regenboog. Het lijkt wel alsof je in een discotheek rijdt!

Wie is de koning(in) van de kartbaan?

Voordat de wedstrijd begint, rijd je een verkenningsronde. Want je moet misschien best even wennen aan al die licht- en geluidseffecten. En dan zie je meteen waar de scherpe bochten zitten en op welke stukken je vol gas kunt gaan geven. Vervolgens gaat het feest écht beginnen en wordt je snelheid automatisch aangepast. Omdat het optrekken van de kart heel snel gaat, hebben we de snelheid iets beperkt voor kinderen onder de 16 jaar. Misschien ben je de eerste ronde nog wat voorzichtig, maar voor je het weet ontdek je steeds meer foefjes en pak je de bochten scherper en scherper.

Karten en kinderen, hoe groot moet je zijn?

Als je langer bent dan 135 cm, mag je helemaal alleen in de kart rijden. Ben je te klein? Is niet erg, want we hebben ook een DUO kart*, zodat er een volwassene naast je kan zitten. Mocht je overal net niet goed bij kunnen, dan plaatsen we gewoon een foamstoel in de kart en zetten we opzetstukken op de pedalen. Gassen maar!

Daag je ouders uit!

Karten alleen voor kinderen? Echt niet! Want wat is er nou leuker dan je vader of moeder uitdagen? Bij ons mogen ouders ook meedoen. Tenminste, als ze hun rijstijl een beetje aanpassen. Zie je jezelf al helemaal gaan? Reserveer dan snel je kinderfeestje bij de Avontuurfabriek, en ontdek onze spannende kartbaan! Je kunt je partijtje trouwens ook nog uitbreiden met andere activiteiten, we hebben er namelijk wel 50 onder hetzelfde dak!

* Deze dient van tevoren gereserveerd te worden.

 

btn-deals