Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Kinderfeestje Amsterdam

Zoek je een locatie voor een onvergetelijk kinderfeestje bij Amsterdam? Gevonden! Bij de Avontuurfabriek hebben we zóveel leuke activiteiten, dat het nog moeilijk wordt om te kiezen. We geven je alvast een tipje van de sluier:

Fluorgolf

Duik de onderwaterwereld in met Fluorgolf! Eigenlijk is het zoals midgetgolf, maar dan nog veel leuker. De baan is namelijk verlicht met black light, dus vergeet je witte T-shirt niet! Daarmee licht je helemaal op in het donker. Wil je wat meer uitdaging? Zet dan een 3D bril op, die kun je gratis van ons lenen. Hierdoor worden onze schilderingen en banen allemaal net echt. Hoe snel weet jij de bal in de hole te krijgen?

Lasergame

Houd je van een beetje spanning en sensatie tijdens je kinderfeestje bij Amsterdam? Duik dan onze donkere lasergame ruimte in. Je wordt met je vriendjes in twee groepen verdeeld, waarna jullie 12 minuten lang elkaar moeten zien te raken met je laserstraal. Zo kun je ze mooi de stuipen op het lijf jagen, maar pas wel op dat je zelf niet de sigaar wordt.. Ready? Go!

Biljart voetbal

We hebben een biljart van wel 7 bij 4 meter! En niet zomaar een, want op deze speel je biljart voetbal. We verdelen jullie over twee teams, waarbij de ene de heel gekleurde ballen krijgt en het andere team de half gekleurde ballen. Nou, probeer die maar eens in de pockets (gaten) te schieten. Hebben jullie naast je eigen ballen ook de zwarte bal gescoord, dan heeft jullie team gewonnen!

Escape box mission control

De escape box mission control is de nieuwste variatie op de escape room! Het doel? Samen met je vriendjes de raketinstallatie stoppen, binnen 20 minuten! Daarvoor moeten jullie de 7 cijferige code achterhalen via de gemaakte tekeningen, en die vind je in de escape box. Een spel vol adrenaline, durf jij het aan?

Het ultieme kinderfeestje bij Amsterdam

De Avontuurfabriek is dé locatie voor een kinderfeestje bij Amsterdam, want in een mum van tijd ben je in Loosdrecht. En we hebben genoeg gratis parkeerplekken voor de deur. Wel zo makkelijk. Ben je benieuwd welke mogelijkheden we nog meer hebben, en wat we bieden aan eten en drinken? Kijk snel rond op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op!

Biljart voetbal

Biljart voetbal

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

Escape box Mission Control

Escape box Mission Control

Lasergame

Lasergame

btn-deals