Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Kinderfeestje Bussum

Het leukste kinderfeestje bij Bussum vier je bij de Avontuurfabriek! We hebben zoveel activiteiten in huis, dat het nog moeilijk kiezen wordt. We hebben mogelijkheden voor de allerkleinsten tot de grootste pubers. We geven je alvast een greep uit ons aanbod.

Springen bij Spelekids

Ons indoor paradijs Spelekids is speciaal voor kinderen tot 8 jaar die gek zijn op klimmen, glijden en springen. Ze weten zich hier geweldig te vermaken, en zijn deze kinderwalhalla niet meer uit te slaan. Ondertussen mogen ze onbeperkt ranja en fris tappen uit onze automaten.

Disco bowlen

Bowlen blijft een populair kinderfeestje. Helemaal bij ons, want de banen hebben LED verlichting! Ze kleuren van groen naar geel en blauw naar roze. Met de muziek erbij is het net disco bowlen! Om de kinderen een handje te helpen, hebben we speciale hekjes die omhoog kunnen zodat de bal niet in de goot belandt. Wie gooit de eerste strike?

Goal!

Is je kleine vent of meid gek op voetballen? Dan hebben we goed nieuws, want daar hebben we verschillende hilarische activiteiten mee! Zoals bubbel voetbal, waarbij ze in een ballon worden gehesen. Alleen het hoofd en de onderbenen komen eruit. Je raadt het al: bij het gevecht om de bal botsen ze al snel tegen elkaar op. Dat wordt een potje rollend over de grond (van het lachen). Of wat dacht je van levend tafelvoetbal, waarbij ze alleen maar op de eigen plaats kunnen voetballen? Het is dus hopen dat de bal goed voor de voeten belandt, om in één keer raak te schieten!

Paintballen en lasergamen

Ga je voor een écht stoer kinderfeestje bij Bussum, dan is paintballen en lasergamen een aanrader. Bij het paintballen zijn er veel verstopplekken waar de vriendjes en vriendinnetjes zich stiekem kunnen verschuilen. Om vervolgens de tegenstanders te verrassen met een paar rake treffers. Ook lasergame is zo’n spannend spel, waarbij ze een stoer laserpak aan krijgen en met een geweer het veld in sluipen. Welk team komt er als winnaar uit de bus?

Kinderfeestje Bussum: advies op maat

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een kinderfeestje? Kijk dan snel verder op onze website. Uiteraard hebben we ook genoeg te snacken voor de kids, zoals ons smul en smikkelpakket (frietjes, 4 mini snacks en een ijsje). Je kunt gerust vrijblijvend contact met ons opnemen voor een advies op maat. Samen zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke belevenis wordt.

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

- Frietjes eten

- Frietjes eten

Lasergame

Lasergame

LED Bowlen

LED Bowlen

btn-deals