Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Kinderfeestje Utrecht

Sta je voor de uitdaging om een onvergetelijk kinderfeestje bij Utrecht te organiseren? Bij de Avontuurfabriek heb je dat zo geregeld, en vervolgens nergens meer omkijken naar. Welke activiteit je ook kiest, we zorgen ervoor dat het dikke pret wordt. We geven je alvast een tipje van de sluier van al onze mogelijkheden.

Fluorgolf

Is je kleine gek op midgetgolf? Dan gaat hij of zij fluorgolf nóg leuker vinden! De baan is namelijk helemaal verlicht met black light. Laat de kids dus witte of fluorescerende kleding meenemen, want dan lichten ze extra op in het donker! Met de 3D bril op wordt het spel nog uitdagender, en de schilderingen en banen allemaal net echt.

Lasergamen

Zoek je een spannend kinderfeestje bij Utrecht? Dan is lasergamen een absolute aanrader. Na een korte uitleg wordt de groep in tweeën verdeeld. Dan mogen ze het veld in en gaat het feest pas echt beginnen. Met een stoer laserpak en een gun in de hand besluipen ze elkaar en verrassen de tegenstander met een paar rake schoten. Welk team wordt de winnaar?

Escape box mission control

Zijn de kids meer van het kraken van de hersenen? Dan gaan ze onze escape box mission control geweldig vinden. Het doel is om met elkaar de raketinstallatie te stoppen. Maar dan moeten ze wel de 7 cijferige code achterhalen via de gemaakte tekeningen uit de escape box. Dat worden 20 zenuwslopende minuten.

Spelekids

De kleine kids hebben altijd dolle pret bij Spelekids. Niet zo gek ook, want hier zijn ze echte VIP’s – Very Important Panda’s. Dat wordt glijden, klimmen, draaien en springen. Ze kunnen er vaak geen genoeg van krijgen. En bij feest hoort natuurlijk ranja en fris! Die mogen ze onbeperkt tappen uit onze automaten.

Survivallen

Bestaat het kinderfeestje uit kinderen die 12 jaar of ouder zijn? Dan wordt onze army survival track een regelrechte hit! Samen met een begeleider ontdekken ze onze survivalbaan. Dat betekent sumo worstelen, spijkerbroek hangen en XXL boksen.

Kinderfeestje Utrecht: advies op maat

Bij de Avontuurfabriek is het sowieso fun voor alle leeftijden. En nog goed betaalbaar ook, met een tarief vanaf € 7,95 per kind. Vind je het lastig om een keuze te maken uit al onze activiteiten? Snappen we! We geven je dan ook graag advies om er een onvergetelijk kinderfeestje van te maken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

Spelekids

Spelekids

Escape box Mission Control

Escape box Mission Control

Lasergame

Lasergame

btn-deals