Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Lasergame Hilversum

Zoek je een locatie voor lasergame bij Hilversum? De Avontuurfabriek heeft een spannende lasergame area voor je ingericht, waarbij je in het donker je collega’s, vrienden of familie eens even goed te grazen kunt nemen.

Sluipen en schieten

Heb je nog nooit lasergame gespeeld? Geen zorgen, want van tevoren leggen we jullie de spelregels uit. Eerst krijg je een lasergame pak aan en worden jullie verdeeld in twee teams. Vervolgens sluip je de ruimte in, op zoek naar een plek waar je je goed kunt verstoppen. Maar waar je ook de rest goed in de gaten kunt houden! Heb je je tegenstander in het vizier? Schiet! Zo, punt erbij. Maar blijf opletten, dat je niet per ongeluk je eigen teamgenoot raakt. Dan krijg je namelijk strafpunten. Of dat je zelf onder schot wordt genomen, want dan ben je ook nog eens een paar seconden uitgeschakeld. Een spannend spel dus, vol onverwachte verrassingen!

And the winner is..

Na 12 minuten worden de punten geteld: welk team heeft gewonnen? Ook kom je er dan achter wie de meeste punten heeft gescoord en dus de held van het lasergamen is! Zit je vol adrenaline en wil je nog een avontuur? Dat kan, want we bieden meer dan alleen lasergame bij Hilversum. We hebben wel 50 activiteiten onder één dak! Van karten tot een escape room. Blijven eten kan ook, zowel in de middag als de avond. We helpen je graag aan een uitje op maat. Kijk rustig naar de mogelijkheden op onze website, of neem contact met ons op voor vragen en advies.

Lasergame

Lasergame

btn-deals