Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Lasergame Loosdrecht

Op zoek naar een locatie voor lasergame in Loosdrecht? Gevonden, want de Avontuurfabriek heeft een spannende ruimte voor je. Met genoeg plekken om je te verstoppen en je tegenstanders de stuipen op het lijf te jagen. Je leest het al, een belevenis vol spanning en sensatie!

Maar eerst..

Voordat jullie het veld betreden, leggen we nog even kort de spelregels uit. Want je bent natuurlijk met één doel gekomen: winnen! Dat lukt je door je tegenstander zo vaak mogelijk te raken met je lasergeweer. Maar kijk uit dat je zelf niet wordt geraakt, want dan ben je 3 seconden uitgeschakeld. En pas ook op dat je je eigen teamgenoot niet raakt!

Let the game begin

Alles helder? Dan is het tijd om de strijd aan te gaan! Trek je laserpak aan, grijp je gun en sluip het veld in. Stel je slim op zodat niemand je ziet, maar wel iedereen in het vizier hebt. Besluip je collega, vriend of neef en verras hem met een raak schot! Zo, weer een punt gescoord. Na 12 minuten klinkt er ‘return to instruction area’ uit de speakers en is het spel gespeeld. Eindelijk hoor je of jouw team de winnaar is. En wie de meeste punten heeft gescoord en dus de held van de dag is. 

Voor iedereen

Lasergame bij ons in Loosdrecht is leuk voor jong en oud. Het is helemaal gelijkvloers, dus ook minder valide personen kunnen meedoen. Vanaf 20 mensen is het veld exclusief voor jullie eigen groep. Ben je met minder, dan kun je gecombineerd worden met een andere groep.

We bieden meer dan alleen lasergame in Loosdrecht

Smaakt de spanning naar meer? Dan zit je gebakken, want de Avontuurfabriek heeft nóg 50 activiteiten waar je uit kunt kiezen. Zo kun je de escape room induiken, gaan karten of gewoon lekker blijven eten. Hier vermaak je je dus zolang als je wilt.

Lasergame

Lasergame

btn-deals