Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Lasergame

3.2.1 Go! Je staat paraat met je wapen in je hand, rent de donkere lasergame arena in en  voelt de adrenaline door je lichaam stromen. Je besluipt je tegenstanders, richt op ze en schiet! Ben jij deze beste sluipschutter? Kom dan snel naar de Avontuurfabriek en bewijs je lasergame kwaliteiten aan je vrienden, familie en/of collega’s!

Wat is lasergame?

Lasergame is een activiteit waar iedereen aan kan deelnemen en te vergelijken is met paintball en trefbal. Het is een spel waarbij je een ander probeert te raken en zelf zorg je er voor dat je niet geraakt wordt. Het team dat de meeste keren raakt en het minst geraakt wordt, wint het spel. Er is zeker een voordeel bij lasergame, het doet namelijk geen pijn, wat het juist wel doet bij Paintball of trefbal. 

Doel lasergame?

Het doel van lasergame is uiteindelijk dat je tijdens het gehele spel de meeste punten verzamelt door middel van het ‘afschieten’’ van zoveel mogelijk personen. Het belangrijkste is uiteindelijk dat jouw team wint en jij de meeste punten scoort!

Lasergame bij de Avontuurfabriek

De Avontuurfabriek beschikt over een indoorspeelveld dat gelijkvloers is en zo voor iedereen toegankelijk. Voordat je met het spel begint worden er 2 teams gemaakt, de wapens worden uitgedeeld en je krijgt je pak aan. Als je tijdens het spel door iemand wordt geraakt wordt je 3 seconden uitgeschakeld, in deze 3 seconden is je wapen dus ook uitgeschakeld. Als je per ongeluk je teamgenoot raakt, krijg je strafpunten. Als het spel afgelopen is krijg je te horen welk team heeft gewonnen en wie de beste schutter is met de meeste punten. Het spel duurt ongeveer 12 minuten, waarbij je wordt uitgedaagd om elkaar te raken met de laserstralen die vanuit de lasergame op de vijand terecht komt. Ook krijgt elke speler aan het einde van het spel de scorekaart, om te kijken wie en hoeveel je hebt geraakt.

Handig om te weten over lasergame

- Vanaf 20 personen speel je alleen in het speelveld en is exclusiviteit mogelijk.
- Groepen kunnen dus met elkaar gecombineerd worden.
- Je kunt ook lasergame combineren met ander activiteiten, zoals karten enz
- 7 dagen geopend

Lasergame is vooral spannend en zit vol met sensatie en spanning. Wil jij dit zelf ook ervaren? Of wil je met je bedrijfsuitje, kinderfeestje of vrijgezellenfeest lasergame? Dat kan allemaal bij de Avontuurfabriek! Kom snel naar de Avontuurfabriek om het zelf te ervaren!

Lasergame

Lasergame

btn-deals