Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Lasergamen

Lasergamen is dé activiteit voor iedereen die een beetje van spanning en sensatie houdt. In het pikkedonker sluip je met je laserpistool door de ruimte, op zoek naar je tegenstanders die zich verscholen houden. Zo voorzichtig mogelijk kijk je om het hoekje en zie je je vijand staan: shoot! Zo, weer een punt binnen. Maar dan hoor je ineens voetstappen achter je, en moet je maken dat je wegkomt.

5, 4, 3, 2, 1, GO

Voordat jullie beginnen met lasergamen, leggen we kort de spelregels uit. Jullie worden in twee teams verdeeld, waarbij je vervolgens om de beurt het veld betreedt. Daar ga je zoveel mogelijk punten scoren door je tegenstanders te raken met je laserpistool. Maar pas op dat je je eigen teamgenoten niet raakt, want dan krijg je strafpunten. Of dat je zelf de klos bent, en drie seconden wordt uitgeschakeld.

And the winner is..

Na 12 minuten is het spel afgelopen en daarmee de hoogste tijd om de winnaar van het lasergamen bekend te maken. Op je scorekaart kun je ook precies zien wie je allemaal hebt geraakt. Iedereen kan trouwens meedoen aan het lasergamen, want ons indoor speelveld is helemaal gelijkvloers. Jong of oud, het is een spel voor álle leeftijden.

Het hele lasergame veld afhuren

Wil je het speelveld exclusief afhuren voor je eigen groep? Dat is mogelijk vanaf 20 personen. Ben je met minder spelers, dan kunnen groepen dus met elkaar worden gecombineerd.

Lasergame

Lasergame

btn-deals