De unieke combinatie op één locatie

Beach Volleybal voor familie & vrienden

Plaats in winkelmandje

Zoek je een locatie voor beach volleybal? De Avontuurfabriek heeft een gloednieuw beachterrein! Dus dat wordt met je blote voeten in het zand zoveel mogelijk punten scoren. Wie van je familie of vrienden heeft de beste volleybal skills en is straks de held van het veld?

Misschien heeft je vriend of tante nog nooit beach volleybal gespeeld. Maakt niet uit, want het spel is niet ingewikkeld en heeft een hoog fun gehalte. We leggen het spel alvast kort aan je uit. Het is natuurlijk de bedoeling dat jouw team zoveel mogelijk punten scoort, maar hoe?

Jullie worden verdeeld in teams van drie tot zes spelers. Elk team gaat aan een kant van het net staan. Klaar voor de strijd? Go! Degene die rechtsachter in het veld staat, serveert de bal onder- of bovenhands. Met als doel dat de bal aan de andere kant van het net op de grond valt. Maar daar zie je je tegenstander al met zijn handen de lucht in gaan om hem te raken. 

Lukt het jullie om de bal bij je tegenstanders op de grond te krijgen, dan scoren jullie 1 punt en mag je opnieuw serveren. Er is trouwens geen vast persoon die serveert, want de posities draaien steeds door naar links. Weet jouw team als eerste 15 punten te scoren? Dan hebben jullie gewonnen! Tenminste, als er 2 punten verschil in zitten.

Zie je jezelf al springen en duiken om de bal perfect te raken? Reserveer dan snel je beach volleybal uitje! Mocht je hiernaast nog een activiteit willen doen, dan kan dat ook. Met meer dan 50 activiteiten hebben we voor ieder wat wils. Of wat dacht je van een lunch buffet of een All you can BBQ? Kijk rustig rond op onze website voor de mogelijkheden, of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Beach Volleybal € 11,25

Prijs p.p: Incl. 9% BTW
Min. personen: 6
Tijdsduur: 30 minuten
Plaats in mandje

Deals

Volleybal + Lasergame All-inclusive

All-inclusive arrangement inclusief:
30 minuten volleybal, 12 minuten Lasergame, all you can grill en onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Tijdsduur arrangement:
3 uur

€ 62,50
Plaats in mandje

Combineren met

Beach Soccer

Beach Soccer

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Biljart voetbal

Biljart voetbal

Saté

Saté

avontuurfabriek-panda-beach-beach-volleybal-2-1.jpg
avontuurfabriek-panda-beach-beach-volleybal-4-.jpg
avontuurfabriek-panda-beach-2-2.jpg
btn-deals