De unieke combinatie op één locatie

Scooter rijden voor familie & vrienden

Plaats in winkelmandje

Bedrijfsuitje scooter (Vespa) rijden 

Scooter (Vespa) rijden is een origineel familie en vriendenuitje voor jullie. Op deze Italiaanse, populaire retroscooters rijden jullie langs de Loosdrechtse Plassen. Het is een fantastische 30 km lange rit, die je met minimaal 6 personen kan maken. Iedereen heeft weleens van de Loosdrechtse Plassen gehoord. Is het de moeite waard? Jazeker.

Arrangement scooter (Vespa) rijden 

Ons arrangement scooter (Vespa) rijden neemt je mee naar ongerepte plekjes in de prachtige natuur. Een Vespa is geen gewone scooter, zodat je van tevoren een duidelijke instructie krijgt. Met een heldere routebeschrijving op zak beginnen jullie aan dit avontuur.

Route scooter (Vespa) rijden 

Twee uur lang hebben jullie samen de tijd om de route te rijden en komen jullie langs mooie bezienswaardigheden en geniet je van de bootjes die in de kanalen varen.
De route brengt je ook langs akkergebieden, moeras- en rietlanden, die je niet snel zal vergeten. Om dit te doen op een Vespa scooter geeft het geheel een extra dimensie. Alleen het scooteren al zorgt ervoor dat velen een glimlach krijgen van oor tot oor. Voor het rijden van een Vespa is een (brommer)rijbewijs verplicht. Heb je geen rijbewijs dan kan je als bijrijder achterop, want een moderne Vespa rijden kan je samen doen. Het spreekt voor zich dat gebruik van alcohol voor of tijdens deze tocht niet is toegestaan.

Wat is een scooter (Vespa) 

De eerste Vespa scooter is ontworpen in 1946 door de Italiaanse ingenieur Corradino d 'Ascanio. Dit deed hij in opdracht van Enrico Piaggio, die behoorlijk wat voorwaarden stelde. Zo moest het model licht, eenvoudig te onderhouden en vooral goedkoop zijn. Het werd een ware rage in Italië, die later is overgewaaid naar veel Europese landen. De modellen zijn zo populair dat er een heel museum mee is ingericht in de buurt van Pisa in Italië, het Piaggio museum.
Een bijzonder kenmerk van een Vespa is dat de scooter vrouwvriendelijk is. Door de brede voorkant waaien lange wijde rokken niet langer meer op en de zadels hebben een ronde vorm waardoor ze geschikt zijn om met een strakke rok op te zitten. Je hoeft dan ook niet per se een broek aan te doen, want ook met een rok zit je goed. Wij raden alle deelnemers wel aan om een zonnebril te dragen tijdens het rijden. Het beschermt je tegen fel licht én tegen insecten.

Scooter (vespa) arrangement 

Het Vespa Rijden arrangement is een outdoor activiteit en daardoor zijn we afhankelijk van – juist- het weer. We kunnen nooit helemaal op de weersvoorspelling vertrouwen, zeker niet als je een aantal weken van tevoren reserveert. Daarom geven wij bij de boeking een ‘mooi weer’ garantie. Dit houdt in dat bij slecht weer, jij óf het uitje kunt verplaatsen óf gebruik kunt maken van één van onze talrijke indoor activiteiten. Zeker als je met een grote groep hebt gereserveerd kost het veel energie om opnieuw een uitje te plannen. Een geschikte datum vinden is vaak al een heel gedoe.

Overige:

  • Een (brommer)rijbewijs is verplicht!
  • Geen rijbewijs? U kunt voor €16,50 achterop als bijrijder!
  • Het gebruik van alcohol vooraf of tijdens de tocht is niet toegestaan
  • Er geldt een niet afkoopbaar eigen risico per bestuurder van € 250,00 indien schade.
  • Eventuele bekeuringen zijn altijd voor eigen rekening bestuurder/ organisator van het evenement.
  • Een zonnebril is een must tijdens de tocht!

Mooi weer garantie: bij slecht weer is het mogelijk het uitje te verplaatsen of een alternatief indoorprogramma te reserveren. Zo kan uw uitje altijd doorgaan

Veelgestelde vragen

Ik heb een buitenactiviteit gereserveerd, wat gebeurt er als het slecht weer is?

Bij slecht weer bepalen wij of er gereden kan worden. Er zal dan eventueel indien mogelijk een alternatief indoor programma worden aangeboden of de activiteit kan in overleg worden verplaatst (5 dagen voor aanvang). Teruggave van betaalde gelden is niet mogelijk.

 

Zijn de Buggy`s, solexen enz. verzekerd?

Al onze outdooractiviteiten zijn WA + Casco verzekerd. Bij elke schade geldt een eigen risico van € 250,00 per gebeurtenis. Dit risico komt voor rekening van de bestuurder en dient direct per contant te worden afgerekend indien er schade is ontstaan.

 

Kunnen wij een buiten tocht tussendoor een lunch inplannen, of een terras op?

In het arrangement is geen rekening gehouden met een lunch of terras. Mochten jullie dit willen dan kunnen jullie het arrangement verlengen voor €12,50 p.p.p.u..

 

Moet je binnen de aangegeven tijd binnen zijn, of mag de buitentocht uitlopen?

Ja je dient binnen de aangegeven tijd weer terug te zijn.

Scooter Vespa rijden - 30 KM Plassenroute € 35,-

Prijs p.p: Incl. 9% BTW
Min. personen: 6
Tijdsduur: 180 minuten
Minimale leeftijd: 16
Plaats in mandje

Mogelijkheden

Scooter Vespa rijden 1 uur extra

Verlenging van 1 uur bovenop de 30 km tocht van 2 uur. Hierdoor kunnen jullie onderweg stoppen en eventueel genieten op het terras van een hapje en drankje. Jullie krijgen kortingsbonnen mee om in te leveren bij verschillende eet- en drinkgelegenheden (ijsje, koffie, thee, gebak) die op de route zitten.

€ 10,-
Plaats in mandje

Deals

Scooter (vespa) rijden All-inclusive

All-inclusive arrangement inclusief:
Scooter (Vespa) rijden, all you can grill en onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Tijdsduur arrangement:
5 uur

€ 70,-
Plaats in mandje

Combineren met

Snacks en lekkernijen

Snacks en lekkernijen

Funny voetbal

Funny voetbal

Solex rijden

Solex rijden

Steptocht

Steptocht

scooter-vespa-rijden-familieenvrienden-scooter-vespa-huren.jpg
scooter-vespa-rijden-familieenvrienden-scooter-rijden-het-gooi.jpg
scooter-vespa-rijden-familieenvrienden-toeren.jpg
scooter-vespa-rijden-familieenvrienden-scooter-vespa-verhuur.jpg
scooter-vespa-rijden-familieenvrienden-toertocht.jpg
btn-deals