bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
Titel
Titel
Subtitel
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje

De unieke combinatie op één locatie

Nieuwsoverzicht van Avontuurfabriek

Segway circuit_Bedrijven_parcours-2

Bedrijfsuitjes Utrecht

30 juni 2017

Ben je op zoek naar bedrijfsuitjes in Utrecht? Misschien zie je inmiddels door de bomen het bos niet meer. Hoeft ook niet, want de Avontuurfabriek biedt alles wat je nodig hebt. We hebben meer dan 50 activiteiten onder één dak, en zijn ook nog eens heel makkelijk bereikbaar. We liggen dicht bij Utrecht, en hebben genoeg gratis parkeerplekken voor de deur. We geven je een kleine greep uit onze talloze mogelijkheden.

Lees meer
Bungee soccer_Bedrijven_geelrood-1

Bedrijfsuitje 500 personen

29 juni 2017

Ben je bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje voor 500 personen? Dat klinkt misschien als een enorme uitdaging, maar bij de Avontuurfabriek blijkt dat een fluitje van een cent. We bieden meer dan 50 activiteiten aan, dus hoe divers je groep collega’s ook is, we hebben voor iedereen wel iets waar ze veel plezier aan beleven. De Avontuurfabriek is zeer centraal gelegen in Nederland, dus altijd goed bereikbaar. Ook met eigen vervoer, want we hebben gratis parkeerplekken genoeg.

Lees meer
LED Bowlen_Familievrienden_familiedag-1

Indoor Bedrijfsuitjes

28 juni 2017

Ben je op zoek naar indoor bedrijfsuitjes? Snappen we, want je weet het maar nooit welke kant het op gaat met het weer. Daarom hebben we bij de Avontuurfabriek ruim 50 activiteiten onder één dak. Zo weet je zeker dat je bedrijfsuitje altijd doorgaat! En we zijn ook nog eens heel centraal gelegen in Nederland, onder de rook van Hilversum. Komen je collega’s met eigen vervoer? Geen probleem, we hebben gratis parkeerplekken voor de deur.

Lees meer
Airsoft_Vrijgezellenfeest_1-1

Vrijgezellen feestje

28 juni 2017

Mag jij een vrijgezellen feestje organiseren? Een mooie en ook best spannende taak, want het moet natuurlijk een onvergetelijke dag gaan worden. Met veel plezier en hilariteit. Nou, laat dat maar aan de Avontuurfabriek over. Je kunt kiezen uit ruim 50 verschillende activiteiten, die je allemaal met elkaar kunt combineren tot een compleet uitje.

Lees meer
Paintball_Bedrijven_focus-3

Bedrijfsuitje indoor activiteiten

28 juni 2017

Ga je een bedrijfsuitje met indoor activiteiten organiseren? Begrijpelijk, je weet immers nooit wat het weer gaat doen, en je wilt natuurlijk niet dat alles in het water valt. Bij de Avontuurfabriek hoef je je daar gelukkig geen zorgen over te maken, met meer dan 50 indoor activiteiten. Allemaal op één plek, centraal gelegen in de buurt van Utrecht.

Lees meer
Solex rijden_Bedrijfsuitje_Solex huren-2

Bedrijfsuitje 100 personen

28 juni 2017

Zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje met 100 personen? Dan zit je bij de Avontuurfabriek sowieso goed. We zijn niet alleen heel makkelijk bereikbaar dankzij onze centrale ligging, we hebben ook nog eens genoeg gratis parkeerplekken voor iedereen die met eigen vervoer komt. Met meer dan 50 activiteiten onder één dak weet je zeker dat het een geslaagde dag wordt!

Lees meer
3D Fluorgolf_bedrijfsuitje-3

Bedrijfsuitje 50 personen

28 juni 2017

Ben je een bedrijfsuitje voor 50 personen aan het organiseren? Bij de Avontuurfabriek weet je zeker dat het een geslaagde dag wordt. We hebben niet alleen meer dan 50 activiteiten onder één dak, we zijn ook nog eens heel makkelijk bereikbaar dankzij onze centrale ligging. En komt iedereen met eigen vervoer, dan hebben we genoeg gratis parkeerplekken voor de deur. Wat zoek je nog meer?

Lees meer
Lasergame_Tienerkids_kinderfeestje-3

Bedrijfsuitje met kinderen

27 juni 2017

Ga je een bedrijfsuitje met kinderen organiseren? Dat lijkt een hele opgave, maar niets is minder waar! Tenminste, als je het bij de Avontuurfabriek houdt. Wij hebben namelijk meer dan 50 activiteiten voor (heel) jong en oud! Terwijl jij straks de hoek om scheurt met je kart, glijdt je kleine jongen of meid gillend van de glijbaan af.

Lees meer
Scooter_Vespa Rijden_Bedrijfsuitje-1

Bedrijfsuitje 10 personen

27 juni 2017

Zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje met 10 personen? Bij de Avontuurfabriek heb je gegarandeerd een geslaagde dag of avond. Kan ook bijna niet anders, met meer dan 50 activiteiten onder één dak. We zijn centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. Komen je collega’s met eigen vervoer? Dan kunnen ze voor de deur gratis parkeren. Wat wil je nog meer?

Lees meer
Spelekids_Bedrijfsuitje_speelparadijs-1

Bedrijfsfeest met kinderen

27 juni 2017

Zoek je een locatie voor een bedrijfsfeest met kinderen? Gevonden! De avontuurfabriek heeft namelijk meer dan 50 activiteiten onder één dak, voor jong en oud. Hier kun je je met gemak een hele dag vermaken. Dus geen gedoe met tussentijds vervoer van de ene naar de andere locatie. Terwijl jij straks met je laserpistool op je collega’s afsluipt, ligt je kind misschien wel gierend in de ballenbak.

Lees meer
btn-deals