Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje

De unieke combinatie op één locatie

Nieuwsoverzicht van Avontuurfabriek

Lasergame_Bedrijven_ruimte-1

Lasergame Loosdrecht

04 november 2017

Op zoek naar een locatie voor lasergame in Loosdrecht? Gevonden, want de Avontuurfabriek heeft een spannende ruimte voor je. Met genoeg plekken om je te verstoppen en je tegenstanders de stuipen op het lijf te jagen. Je leest het al, een belevenis vol spanning en sensatie!

Lees meer
Spelekids_Bedrijfsuitje_speelparadijs-1

Kinderfeestje Utrecht

01 november 2017

Sta je voor de uitdaging om een onvergetelijk kinderfeestje bij Utrecht te organiseren? Bij de Avontuurfabriek heb je dat zo geregeld, en vervolgens nergens meer omkijken naar. Welke activiteit je ook kiest, we zorgen ervoor dat het dikke pret wordt. We geven je alvast een tipje van de sluier van al onze mogelijkheden.

Lees meer
3D Fluorgolf_Kinderfeestje-4

Kinderfeestje Hilversum

30 oktober 2017

Organiseer je een kinderfeestje bij Hilversum? Dat moet natuurlijk een onvergetelijk avontuur worden. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Bij de Avontuurfabriek heb je de leukste activiteiten zó geregeld. Fun gegarandeerd, voor alle leeftijden. En nog goed betaalbaar ook, met een tarief vanaf € 7,95 per kind. We geven je graag een kleine greep uit ons aanbod.

Lees meer
Lasergame_Tienerkids_kinderfeestje-3

Kinderfeestje Bussum

29 oktober 2017

Het leukste kinderfeestje bij Bussum vier je bij de Avontuurfabriek! We hebben zoveel activiteiten in huis, dat het nog moeilijk kiezen wordt. We hebben mogelijkheden voor de allerkleinsten tot de grootste pubers. We geven je alvast een greep uit ons aanbod.

Lees meer
LED Karten_Bedrijven_zijkantkart-2

Karten Utrecht

28 oktober 2017

Wil je graag karten bij Utrecht? Zoek niet verder, want de Avontuurfabriek heeft nét even wat meer te bieden dan andere kartbanen in de buurt. Onze indoor kartbaan heeft namelijk 50.000 watt aan LED verlichting! Dat maakt het een kleurrijke en vooral spectaculaire belevenis. 

Lees meer
LED Karten_Kids en tieners_actie-1

Karten Huizen

27 oktober 2017

Wil je karten bij Huizen? Zoek niet verder, want de Avontuurfabriek heeft de leukste indoor kartbaan uit de omgeving. We hebben namelijk 50.000 watt aan LED verlichting, dus met de muziek erbij lijkt het net of je aan het karten bent door een discotheek!

Lees meer
LED Bowlen_Familievrienden_worp-1

Hilversum bowlen

26 oktober 2017

Ook in Hilversum is bowlen een populaire activiteit. Wie is er eigenlijk niet gek op? Bij de Avontuurfabriek hebben we het zelfs nóg leuker gemaakt, want onze banen hebben LED verlichting. Zo is het niet alleen een gezellige, maar ook een kleurrijke belevenis!

Lees meer
Escape Room_Bedrijven_kelder-2

Escape room Utrecht

25 oktober 2017

De escape room bij Utrecht is wel een heel bijzondere. Tijdens een verbouwing van de Avontuurfabriek hebben we namelijk twee geheime kamers ontdekt. En daar word je 45 minuten opgesloten. Hoe snel weet jij de code te kraken om te ontsnappen? 

Lees meer
Escape box Mission Control_2-4

Escape room kinderen

24 oktober 2017

Ben je op zoek naar een escape room voor kinderen? Wij hebben een veel leukere variant: de escape box mission control! De raket staat klaar om een geheime spionage raket te lanceren.. Weet jij hem te stoppen, samen met je vriendjes en vriendinnetjes?

Lees meer
Bubbel voetbal_Bedrijven_Binnen-1

Bubbel voetbal Hilversum

23 oktober 2017

Of je nu een voetbal fanaat bent of niet, bubbel voetbal in Hilversum ga je sowieso leuk vinden! Je wordt namelijk in een grote ballon gehezen om vervolgens het veld op te rennen. Om te voetballen. En dat klinkt makkelijker dan het is, want alleen je armen en onderbenen steken de ballon uit. Dat wordt dus lachen, gieren, brullen.

Lees meer
btn-deals