bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
Titel
Titel
Subtitel
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje

De unieke combinatie op één locatie

Nieuwsoverzicht van Avontuurfabriek

Escape Room_Familievrienden_slaapkamer-1

Escape room Utrecht

03 augustus 2017

Zoek je een locatie met een escape room bij Utrecht? Dan moet je bij de Avontuurfabriek zijn! We hebben niet alleen twee escape rooms, je hebt hier ook nog eens de mogelijkheid om deel te nemen aan ruim 50 andere activiteiten. Op en top vermaak dus.

Lees meer
3D Fluorgolf_Familievrienden-2

Glow in the dark midgetgolf

03 augustus 2017

Glow in the dark midgetgolf bij de Avontuurfabriek kan altijd doorgaan. In Nederland weet je namelijk nooit wat het weer gaat doen, daarom zit je bij de Avontuurfabriek altijd goed. Bij ons vind je een indoor glow in the dark midgetgolf baan. Al is het weer nog zo slecht bij ons kan je midgetgolf avontuur altijd door gaan.

Lees meer
LED Bowlen_Bedrijven_worp-2

Teambuilding uitjes

13 juli 2017

Teambuilding uitjes worden steeds populairder. Niet zo gek ook, want een sterk team is ontzettend belangrijk voor het succes van een bedrijf. En daar helpt de Avontuurfabriek graag bij, met een breed aanbod van activiteiten. De meeste hiervan zijn overdekt, dan weet je tenminste zeker dat de dag niet in het water valt door slecht weer. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies waar geslaagde teambuilding uitjes aan moeten voldoen. We helpen je dan ook graag met het maken van de juiste keuzes. Om een idee te krijgen, geven we je alvast wat mogelijkheden in verschillende categorieën van competenties.

Lees meer
3D Fluorgolf_bedrijfsuitje_personeelsuitje-4

Teambuilding activiteiten

11 juli 2017

De Avontuurfabriek heeft een breed scala aan teambuilding activiteiten in huis. Voornamelijk overdekt, dus jullie teambuildingsdag kan altijd doorgaan, wat voor weer het ook is. Twijfel je nog welke activiteiten het beste aansluiten bij jullie wensen? Laat ons weten welke competenties en talenten van het team jullie willen onderzoeken en/of versterken. Op basis daarvan kunnen we jullie helpen om de juiste keuzes voor de teambuilding activiteiten te maken. Om je een idee te geven, laten we je alvast wat mogelijkheden in verschillende categorieën van competenties zien.

Lees meer
Casino_Bedrijven_roulette2-2

Personeelsuitjes

10 juli 2017

De Avontuurfabriek is dé locatie voor personeelsuitjes. We hebben namelijk een aanbod van meer dan 50 activiteiten, binnen én buiten. Wat voor type collega’s je ook hebt, er is voor ieder wat wils. Van karten tot paintballen en LED-bowlen. En we zijn ook nog eens heel makkelijk bereikbaar dankzij onze centrale ligging. Een personeelsuitje organiseren was nog nooit zo makkelijk! Of nouja, het kiezen kan nog wel eens lastig zijn..

Lees meer
Airsoft_Bedrijfsuitje_3-4

Team building

09 juli 2017

Zoek je een manier om de team building binnen je bedrijf te versterken? De Avontuurfabriek heeft een breed aanbod aan team building activiteiten, die effectief én leuk zijn. We zijn benieuwd welke competenties en talenten van het team je wilt onderzoeken en/of versterken. Want dat is belangrijk om rekening mee te houden bij de keuze van de activiteiten. Om je op weg te helpen, geven we je graag alvast wat mogelijkheden in verschillende categorieën van competenties.

Lees meer
Bubbel voetbal_Tienerkids_blij-2

Kinderuitjes Amsterdam

08 juli 2017

De leukste kinderuitjes vind je bij Amsterdam! Onder de rook van Hilversum, bij de Avontuurfabriek. Daar kun je je namelijk uitleven met spannende en lachwekkende activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van lasergamen? Waarbij je in twee teams wordt verdeeld en je de vijand moet zien te raken met je laserstraal. Net als in een game, maar dan echt! Dat geldt trouwens ook voor karten. Druk het gaspedaal in en scheur je vriendjes voorbij naar de finish.

Lees meer
Escape box Mission Control_1-8

Kinderfeestje Amsterdam

07 juli 2017

Zoek je een locatie voor een onvergetelijk kinderfeestje bij Amsterdam? Gevonden! Bij de Avontuurfabriek hebben we zóveel leuke activiteiten, dat het nog moeilijk wordt om te kiezen. We geven je alvast een tipje van de sluier:

Lees meer
Spelekids_Kidsentieners_Allinclusive-1

Groepsuitjes

07 juli 2017

De Avontuurfabriek is dé locatie voor groepsuitjes. We hebben niet alleen meer dan 50 activiteiten onder één dak, we zijn ook nog eens heel centraal gelegen onder de rook van Hilversum. Daardoor zijn we voor iedereen makkelijk bereikbaar. En kom je met de auto, dan hebben we genoeg gratis parkeerplekken voor de deur. We geven je graag alvast een tipje van de sluier van onze mogelijkheden. De overige activiteiten vind je allemaal op onze website. Is kiezen niet je sterkste punt? Dan helpen we je graag! Wij weten namelijk precies waar onvergetelijke groepsuitjes aan moeten voldoen.

Lees meer
Scooter Vespa rijden_Bedrijfsuitje_Scooter rijden het Gooi-2

Personeelsuitje

06 juli 2017

Ben jij de organisator van het personeelsuitje? Een leuke en eervolle taak! Maar soms ook lastig, want je wilt natuurlijk wel dat iedereen een onvergetelijke dag of avond tegemoet gaat. Als je je personeelsuitje bij de Avontuurfabriek houdt, weet je zeker dat het goed komt. Met meer dan 50 activiteiten hebben we voor ieder wat wils. En omdat we in Loosdrecht zitten, zijn we ook nog eens heel makkelijk bereikbaar. Met gratis parkeerplekken voor de deur.

Lees meer
btn-deals