Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

De unieke combinatie op één locatie

Nieuwsoverzicht van Avontuurfabriek

44297724_2148393845180172_8807865312817971200_n

Kerst vieren bij de Avontuurfabriek

22 november 2018

Ben je nog op zoek naar een leuke invulling van de kerstdagen, lees dan snel verder en bekijk onze kerst arrangementen voor eerste en tweede kerstdag.

Maak snel een reservering want vol=vol


Lees meer
Klimwand1-3

Nieuw de klimwand

05 november 2018

Klimmen is voor iedereen! Zelfs die vriend of tante die eigenlijk helemaal niet van sporten houdt, zal het verrassend leuk vinden. De Avontuurfabriek heeft een uitdagende klimwand met een top op 8 meter hoogte. Daar hangt de knop die je natuurlijk zo snel mogelijk in wilt drukken om een goede tijd neer te zetten. Wie ziet de snelste route naar boven?

 

Lees meer
TeleCloggy_20180411_543

Expeditie Robinson teambuilding

23 april 2018

Expeditie Robinson is dé activiteit voor teambuilding. Je collega’s worden verdeeld in twee teams (Zuid en Noord) en gaan samen strijden om de titel. Om te winnen, moeten ze goed op elkaar inspelen en gebruikmaken van elkaars talent. Spanning en sensatie dus, met de blote voeten in het zand.

Lees meer
TeleCloggy_20180411_555

Expeditie Robinson teamuitje

23 april 2018

Het Expeditie Robinson teamuitje is een van onze nieuwste avonturen. Een adembenemend spel waarbij jullie met de blote voeten in het zand gaan strijden om de titel. Welk team beschikt over de meest diverse kwaliteiten, en heeft als eerste alle vijf de opdrachten voltooid? 

Lees meer
Escape box Mission Control_2-4

Escape room kinderfeestje

29 maart 2018

Ben je op zoek naar een locatie voor je escape room kinderfeestje? Gevonden! We hebben een nog spannendere uitdaging voor je: de escape box mission control. Er staat een installatie klaar om een geheime spionage raket te lanceren, en die moet gestopt worden! Lukt het jullie om deze tegen te houden? Dan zijn jij en je vriendjes de helden van de dag.

Lees meer
Lasergame_Bedrijven_wall-2

Lasergame Hilversum

29 maart 2018

Zoek je een locatie voor lasergame bij Hilversum? De Avontuurfabriek heeft een spannende lasergame area voor je ingericht, waarbij je in het donker je collega’s, vrienden of familie eens even goed te grazen kunt nemen.

 

Lees meer
Lasergame_Bedrijven_ruimte-1

Lasergame Loosdrecht

04 november 2017

Op zoek naar een locatie voor lasergame in Loosdrecht? Gevonden, want de Avontuurfabriek heeft een spannende ruimte voor je. Met genoeg plekken om je te verstoppen en je tegenstanders de stuipen op het lijf te jagen. Je leest het al, een belevenis vol spanning en sensatie!

Lees meer
Spelekids_Bedrijfsuitje_speelparadijs-1

Kinderfeestje Utrecht

01 november 2017

Sta je voor de uitdaging om een onvergetelijk kinderfeestje bij Utrecht te organiseren? Bij de Avontuurfabriek heb je dat zo geregeld, en vervolgens nergens meer omkijken naar. Welke activiteit je ook kiest, we zorgen ervoor dat het dikke pret wordt. We geven je alvast een tipje van de sluier van al onze mogelijkheden.

Lees meer
3D Fluorgolf_Kinderfeestje-4

Kinderfeestje Hilversum

30 oktober 2017

Organiseer je een kinderfeestje bij Hilversum? Dat moet natuurlijk een onvergetelijk avontuur worden. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Bij de Avontuurfabriek heb je de leukste activiteiten zó geregeld. Fun gegarandeerd, voor alle leeftijden. En nog goed betaalbaar ook, met een tarief vanaf € 7,95 per kind. We geven je graag een kleine greep uit ons aanbod.

Lees meer
Lasergame_Tienerkids_kinderfeestje-3

Kinderfeestje Bussum

29 oktober 2017

Het leukste kinderfeestje bij Bussum vier je bij de Avontuurfabriek! We hebben zoveel activiteiten in huis, dat het nog moeilijk kiezen wordt. We hebben mogelijkheden voor de allerkleinsten tot de grootste pubers. We geven je alvast een greep uit ons aanbod.

Lees meer
btn-deals