Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Pinksteren

Het is weer bijna Pinksteren. De meeste zijn dan vrij en hebben zin in een dagje weg in combinatie met leuke activiteiten. Wij bieden vele activiteiten waaruit je kunt kiezen, zowel actieve als rustige activiteiten. Wij hebben dan ook een aantal leuke tips voor jou, wat jij bij ons kan doen tijdens Pinksteren.

Actief paintballen

Bij ons speel je paintball met Tipmann 98 wapens. Daarnaast wordt er ook gespeeld met reballs (milieuvriendelijke balletjes), dit zorgt er voor dat de balletjes minder hard aankomen. Ons indoorspeelveld bestaat uit twee speelvelden waar jullie verschillende uitdagende spellen op kunnen spelen. Deze spellen bestaan van vlag veroveren tot het beschermen van de President.

Actief escape room

Tijdens deze activiteit dagen wij jullie uit om binnen 45 minuten uit een van onze twee escape rooms te vluchten. Je ontvangt tijdens deze spannende minuten opdrachten en hints, wat je helpt om uiteindelijk binnen de tijd uit de kamers te ontsnappen. Het gaat hierbij vooral om teambuilding en doorzettingsvermogen.

Actief karten

Nog nooit gekard? Geen probleem! Bij ons is karten puur vermaak. De muziek op de achtergrond geeft een heerlijke sfeer tijdens je kart heat. Degene die niet karten kunnen meekijken vanuit de lounge of via de tv schermen die in de lounge hangen. Wij maken gebruik van elektrische karts, die een direct snel vermogen hebben en supersnel accelereren.

Rustig bowlen

Bij ons is het bowlen een hele beleving! De bowlingbanen, pins en bowlingballen beschikken namelijk over LED-verlichting. Dit zorgt ervoor dat er een extra dimensie wordt toegevoegd aan het bowlen. Na het bowlen is er ook de mogelijkheid om een hapje en drankje te drinken in ons LED-café. Ben jij het beste in het gooien van een strike of spare?

Rustig fluorgolfen

Wij beschikken over een 9 holes spannende indoor fluorgolfbaan. Het beste is om witte kleding aan te doen dit licht namelijk op in onze blaclights. De balletjes en sticks lichten ook op in allemaal verschillende kleuren. Als je goed kan fluorgolven is er ook de mogelijkheid om een 3D bril op te doen, dit zorgt voor een extra en leuke ervaring.

Rustig segway circuit

Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe het voelt om te rijden op een segway? Geen probleem!  Wij hebben een leuk segway parcour voor je klaar staan waar je onder begeleiding een aantal ronden rijdt. Je leert hoe je de segway het beste kan besturen en hoe je er het beste mee om moet gaan. Dit is zeker een leuke ervaring en is het proberen waard!

Karten

Karten

Escape room

Escape room

Paintball

Paintball

Segway circuit

Segway circuit

btn-deals