Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Vaderdag

Paintballen Vaderdag

Zin om met je vader een stoere activiteit te doen? Kom dan lekker paintballen met de gehele familie. Het leukste is om je vader een hazenpak aan te laten trekken, zodat hij goed in het zonnetje wordt gezet. Zo weet iedereen dat ze moeten schieten op degene met de hazenpak aan. Dit is zeker een leuke activiteit om met Vaderdag te doen, dus kom gezellig een kijkje nemen bij de Avontuurfabriek.

Laser squash Vaderdag

Laser squashen is een activiteit dat erg veel lijkt op squashen. Het is de bedoeling om door middel van een stick zo snel mogelijk de laserstralen te doorbreken. Deze stralen worden met een hoge snelheid uit de lasermachine geschoten. Het is dus vooral de bedoeling dat je snel reageert en goed oplet. Het is dus zeker een leuke intensieve activiteit om samen met je familie te doen.

Fluorgolfen Vaderdag

Wil je wat rustigs doen kom dan fluorgolven. Dit kan bijna iedereen en is dus ook de perfecte activiteit voor Vaderdag. Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk de negen holes voltooid. Denk jij dat jij hier het beste en snelste in bent? Kom dan tijdens Vaderdag fluorgolven! 

Bowlen Vaderdag

Meer zin in een wat rustigere activiteit? Geen probleem, dan kan je bij ons bowlen. Ben jij de beste in het gooien van een spare of strike? Wil jij samen met je vader de uitdaging aan gaan? Bowlen is ook zeker leuk om samen met de gehele familie te doen.

Biljart voetbal Vaderdag

Vind jij biljarten en voetbal leuk. Dan hebben wij nu een leuke activiteit voor jou, namelijk biljart voetbal. Wij hebben namelijk een poolbiljart nagemaakt, alleen dan wel in een XXL vorm. Het laken is maar liefst 7 meter x 4 meter groot. De spelregels zijn hetzelfde als bij poolbiljart. Het ene team speelt met de half gekleurde ballen en het ander team de geheel gekleurde ballen.

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

Biljart voetbal

Biljart voetbal

Laser squash

Laser squash

Paintball

Paintball

btn-deals