Titel
Titel
Subtitel
bubbel-voetbal-bedrijfsuitje
solex-rijden-bedrijfsuitje
bowlen-bedrijfsuitje
lasergame-bedrijfsuitje
airsoft-vrijgezellenfeest
karten-bedrijfsuitje
fat-max-bike-header-4
familie-en-vrienden-elastiekvoetbal

Het ultieme avontuur in 3 clicks

Team building

Zoek je een manier om de team building binnen je bedrijf te versterken? De Avontuurfabriek heeft een breed aanbod aan team building activiteiten, die effectief én leuk zijn. We zijn benieuwd welke competenties en talenten van het team je wilt onderzoeken en/of versterken. Want dat is belangrijk om rekening mee te houden bij de keuze van de activiteiten. Om je op weg te helpen, geven we je graag alvast wat mogelijkheden in verschillende categorieën van competenties.

Feedback geven en ontvangen

Omgaan met feedback geven én krijgen is een belangrijk onderdeel van team building. Het verbetert namelijk zowel de individuele prestatie als de prestatie van het team. Segway is een perfecte activiteit om hieraan te werken. Rijden op een Segway is iets wat bijna niemand kan. Een behendigheid dus die je echt moet leren. En dat speelt zich af op ons eigen overdekte circuit. Iedereen krijgt basale instructies en moet daarna het Segway circuit afronden. Feedback van teamleden is hierbij essentieel.

Strategie bepalen tijdens paintball

Nog zo’n effectieve activiteit: Paintball. Er worden teams gevormd en er vindt overleg plaats over de juiste strategie. Het spel levert inzichten op over het proces van besluitvorming in het team, en de factoren die de besluitvorming bespoedigen of juist belemmeren.

All in the game

Wil je weten of je team in staat is zich te committeren aan besluiten, ook als later blijkt dat deze onjuist waren? Dan is een activiteit als All in the game een aanrader. Dit is een combinatie van spellen, waarbij teams moeten bepalen wie het beste is in welk onderdeel. Is het team in staat de juiste persoon op het juiste moment naar voren te schuiven? Ontdek hoe de samenwerking verloopt, wie de leiding neemt en hoe er wordt gereageerd op feedback.

Samenwerken

Samenwerken: een cruciale competentie. Activiteiten zoals bubbel voetbal, lasergame en paintball zijn hiervoor zeer geschikt. Taken verdelen, afspraken maken en overleggen.. ze komen er allemaal bij kijken. Bij lasergamen bijvoorbeeld, trekken teams samen ten strijde om een strategie te bedenken, om zo snel en effectief mogelijk het andere team uit te schakelen.

Team building organiseren

Uiteraard bieden we nog veel meer activiteiten die geschikt zijn om een team building dag te organiseren. Denk aan LED bowlen, casino, airsoft, 3D fluorgolf of karten. Je werkt niet aan één specifieke competentie, maar ontwikkelt alle vaardigheden die nodig zijn om als team goed te presteren.

Locatie in het Gooi

De Avontuurfabriek is centraal gelegen in Loosdrecht, onder de rook van Hilversum, met gratis parkeerplaatsen voor de deur. Bij ons werken jullie op een ontspannen en effectieve manier aan je team building. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Karten

Karten

Fluorgolf 3D

Fluorgolf 3D

All in the game

All in the game

Paintball

Paintball

btn-deals